Λίπασμα Μπλέ Κοκκώδες Complefert Bluestar 12-12-17 - 25kg Μεγέθυνση

Λίπασμα Μπλέ Κοκκώδες Complefert Bluestar 12-12-17 - 25kg

Κατόπιν παραγγελίας

Περισσότερες πληροφορίες

24,50 € με ΦΠΑ

Κοκκώδες μπλέ λίπασμα Complefert Bluestar 25kg. Ελληνικό σύνθετο ΝΡΚ λίπασμα με μαγνήσιο και ιχνοστοιχεία για όλες τις καλλιέργειες.

Σύνθεση Complefert Bluestar 12-12-17(+12S)+2MgO+TE:

Ολικό Άζωτο (Ν) 12%, Αμμωνιακό Άζωτο (ΝΗ4) 10,4%, Νιτρικό Άζωτο (ΝΟ3) 1,6%, Φώσφορος (Ρ2Ο5) 12%, Κάλιο 100% υδατοδιαλυτό (Κ2Ο) 17%, Μαγνήσιο (ΜgΟ) 2%, Θείο (S) 12%, Ψευδάργυρος (Zn) 0,01%, Βόριο (Β) 0,02%.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Χαρακτηρίζεται από στοιχειακή πληρότητα, ομοιόμορφη κατανομή των μάκρο και μικροθρεπτικών στοιχείων σε όλους τους κόκκους, μεγάλη υδατοδιαλυτότητα του φωσφόρου και υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο και θείο. Η μελετημένη σύνθεση, η ειδική αναλογία και η υψηλή διαλυτότητα, αυξάνουν την απορρόφηση των θρεπτικών στοιχείων και καλύπτουν με ιδανικό τρόπο τις ανάγκες των φυτών, εξασφαλίζοντας ισόρροπη και αρμονική θρέψη στις καλλιέργειες που λιπαίνονται με αυτό.

Στη βασική λίπανση το Complefert Βluestar, εγγυάται την καλή εγκατάσταση και την εύρωστη ανάπτυξη των φυτών. Όταν χρησιμοποιείται επιφανειακά, σε μεταγενέστερα στάδια της ανάπτυξης, προωθεί την άνθιση, αυξάνει την καρπόδεση και βελτιώνει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της παραγωγής.

Ιδανικό για τη βασική λίπανση όλων των καλλιεργειών (δενδροκομία, αμπελουργία, κηπευτικά) σε όλους τους τύπους των εδαφών.

7 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: