NutrActive® magni-bor 20 - 5 - 10 + 18 SO3 + 2MgO + 0,5B Μεγέθυνση

NutrActive® magni-bor 20 - 5 - 10 + 18 SO3 + 2MgO + 0,5B

Κατόπιν παραγγελίας

Το NutrActive magni-bor είναι νέας γενιάς λίπασμα το οποίο έχει προκύψει μετά από πολύχρονη έρευνα και πειραματισμό στον τομέα της θρέψης των καλλιεργειών. Κατά την διαδικασία της παραγωγής του, σε κάθε κόκκο ενσωματώνεται ο ενεργός παράγοντας 1-cyano-guanidine (DCD) που επιβραδύνει τη διαδικασία της Νιτροποίησης και επιμηκύνει την διαθεσιμότητα του Αζώτου στα φυτά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η ύπαρξη του επιβραδυντή Νιτροποίησης ρυθμίζει την παροχή του Αζώτου με βάση τις απαιτήσεις της καλλιέργειας, εξασφαλίζει ισόρροπη θρέψη των φυτών, τόσο με Αμμωνιακό (ΝΗ4), όσο και με Νιτρικό ( ΝΟ3) Άζωτο και μειώνει τις απώλειες λόγο έκπλυσης και εξάχνωσης.

Η υψηλή περιεκτικότητα σε Βόριο προλαμβάνει την εμφάνιση των τροφοπενιών ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την βλαστικότητα της γύρης επιτυγχάνοντας αυξημένη ανθοφορία και καρπόδεση.

Το Κάλιο - σε θειική μορφή και το Μαγνήσιο που περιέχει το NutrActive magni-bor, προωθούν την σύνθεση των υδατανθράκων στα φύλλα και την μεταφορά τους στους παραγόμενους καρπούς και ασκώντας άμεση επίδραση στην απόδοση της καλλιέργειας και στα ποιοτικά χαρακτηριστικά της παραγωγής.

Κατάλληλο τόσο για τις βασικές όσο και τις μεταγενέστερες θερινές λιπάνσεις, το NutrActive magni-bor εξασφαλίζει την ολοκληρωμένη θρέψη των φυτών σε όλα τα κρίσιμα στάδια της ανάπτυξης.

Είναι ιδανικό για την λίπανση της Ελιάς, των Εσπεριδοειδών και των υπόλοιπων Οποροφόρων δέντρων, καθώς και όλων των βοριόφιλων καλλιεργειών όπως τα κραμβοειδή ( Λάχανο, Μπρόκολο, Κουνουπίδι κτλ. )

4 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: